POVSEM NOVI SWIFT

NOVA VITARA

PODALJŠANO JAMSTVO 3+7 - NOVA VOZILA

Suzuki Connect

AKCIJSKA PONUDBA SUZUKI ACROSS

Novi S-Cross

Življenje prinaša vedno nove izzive. Nanje se lahko pripravite ali pa se pustite presenetiti. S-CROSS vam olajša izbiro. Drzna, prepričljiva oblika športnega terenca in pametni varnostni sistemi predstavljajo le začetek. Tu je še obilica prostora za družino, prijatelje in prtljago ter tehnologija štirikolesnega pogona ALLGRIP, ki vam pomaga obvladovati različne vozne podlage. Zato ne skrbite, kakšna bo vaša nadaljnja pot. Bodite pripravljeni prestopiti meje.

Jimny N1

Pripravljen na osvajanje divjine. Ustvarjen za spopad z neizprosnim vremenom in terenom, Jimny zavije tja, kamor se druga vozila bojijo zapeljati. Vedno pripravljen na izzive narave. Osvobodite svoj pustolovski duh in se odpravite na raziskovanje.

Nova Vitara

Nova Vitara je tukaj … in je pripravljena na akcijo.

Športna, elegantna, zmogljiva. Predstavljamo novo Vitaro. Njena privlačna zunanjost v kombinaciji s pristno zmogljivostjo športnega terenca pomeni, da ste pripravljeni na akcijo – tako v mestnem vrvežu kot na prostranem podeželju. Vitara je opremljena s 4-kolesnim pogonom ALLGRIP SELECT, naprednimi varnostnimi sistemi, naborom najsodobnejših tehnologij in elegantno notranjostjo – vse to je zasnovano tako, da se boste počutili samozavestno, navdušeno in v stiku z vašo potjo. Nova Vitara je tukaj in je pripravljena na akcijo. Kaj pa vi?
Doživite izkušnjo z Vitaro in odkrijte, kako smo na novo definirali legendo.

Vitara

Uživajte v vsakem trenutku – v zmogljivosti na cesti in izven
nje, v navdušujoči obliki in najnovejših varnostnih
tehnologijah. Odkrijte Suzuki Vitaro.

Suzuki SWIFT

Spoznajte novega Swifta - avtomobil, ki igrivost vožnje popelje še raven višje.
Z novim, živahnim videzom, odzivnim upravljanjem in hitrim pospeševanjem vam bo poskočilo srce.
S Swiftom boste ponovno spoznali, kako zabavna je lahko vožnja.
Življenje v hipu postane bolj vznemirljivo, ko sedete v Swifta.
Izjemna lahkotnost, s katero ga lahko upravljate, vam bo z vsakim prevoženim kilometrom narisala nasmeh na obraz. Pravzaprav je Swift tako zabaven za vožnjo, da si boste zaželeli, da se vožnja sploh ne bi končala.

Suzuki SWIFT

SWIFT pooseblja avtomobilski napredek in dviga
voznikovo izkušnjo na novo raven.

Suzuki IGNIS

Ignis je križanec ali tako imenovani crossover, ki združuje enostavno in oblikovno zapeljivo zunanjost z vsestransko funkcionalnostjo.

Suzuki Swift Sport

Poživljajoč občutek, ki drvi po telesu.
Natančno upravljanje in odzivno krmiljenje. Popolnoma prenovljen – od športne vožnje do varnosti in uporabnosti.
Tukaj je novi Swift Sport – visoko zmogljiva kombilimuzina, ki popolnoma navdušuje.

Suzuki Across

Pojdite, kamor želite. Počnite, kar želite.

Suzuki SWACE

Nadgradite in dopolnite vaš udoben življenjski stil s hibridnim karavanom Swace.

Hibrid

Preveri več

AllGrip

Preveri več

Varnost

Preberi več

BoosterJet

Preberi več

Suzuki ASISTENCA

Preberi več

Strinjam se z uporabo piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

PRAVILNIK O PIŠKOTKIH

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletna stran uporablja, da bi bila vaša izkušnja še učinkovitejša. Vrsta piškotka shranjuje uporabnikovo spletno dejavnost, ki omogoča prilagajanje spletnega mesta. Druga pogosta vrsta piškotka je sejni piškotek. Ti piškotki pošiljajo informacije strežniku spletnega mesta. Piškotki seje niso shranjeni v vašem brskalniku.

Če želite več informacij, obiščite te strani:

Zakaj je to dobro za uporabnika?

Uporaba in izkušnja številnih internetnih storitev je odvisna od piškotkov. Lahko se na primer preprosto prijavi v vmesnik, zaščiten z geslom, ali dostopa do prilagojene vsebine v spletu.

Piškotke uporablja Suzuki na spletnih straneh suzuki.si in spletnih storitvah.

Da bi zagotovili najvišjo možno kakovost delovanja naših spletnih strani in izboljšali uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke na spletnih straneh in storitvah Suzuki Madžarske. Piškotek lahko kadarkoli izbrišete iz računalnika ali pa brskalnik nastavite tako, da onemogoči uporabo piškotkov. Vendar pa s prepovedjo uporabe piškotkov priznavate, da stran brez piškotkov ne bo v celoti delovala. Če želite informacije o uporabi piškotkov v pravilnikih o zasebnosti, kliknite  tukaj.

Piškotki tretjih oseb

Naša spletna mesta lahko vsebujejo informacije tretjih oseb ali ponudnikov oglaševalskih storitev, ki niso povezani z upravljavcem podatkov. Te tretje osebe lahko v računalnik uporabnika postavijo tudi piškotke, spletne odajalnike ali uporabljajo podobne tehnologije za zbiranje informacij, da uporabniku pošljejo sporočilo o oglaševanju v povezavi z lastnimi storitvami. V takih primerih obdelavo urejajo zahteve za varstvo podatkov, ki jih določijo te tretje osebe.

Nastavitve za piškotke v brskalnikih.

Uporabo piškotkov (coockies) lahko nastavijo ročno vsi uporabniki. Vse dane piškotke je mogoče izbrisati ali preprečiti oglaševanje z ustreznimi nastavitvami. Te nastavitve lahko nastavite za naslednje brskalnike tako, da sledite navodilom na navedeni povezavi.

 
 

 

Osnovni piškotki:

Brez njih spletna stran ne deluje pravilno. Ni jih mogoče izklopiti in običajno delovati v skladu z zahtevami kamel na spletni strani, kot so na primer nastavitev zasebnosti, prijava ali izpolnjevanje obrazcev.

Ime piškotka

opis

Trajanje shranjevanja

CAKEPHP

Ime piškotka seje za stran.

5 dni

PHPSESSID

Shranite preprosto sporočilo, ko pošljete obrazec, ki ga je mogoče prikazati na drugi strani.

 

Ko zaprete brskalnik

cookieconsent_status

Spremlja, ali je uporabnik že sprejel uporabo piškotkov na tej spletni strani.

2 leti

 

Piškotki uspešnosti:

Vaša naloga je spremljati delovanje brskalnika in s tem izboljšati informacije in storitve.

Ime piškotka

opis

Trajanje shranjevanja

.ga

Piškotek pomaga Googly Analytics. Namen razločevanja uporabnikov je naključno dodeljevanje identifikacijske številke uporabnikom. To je vključeno v vse zahteve strani na tem spletnem mestu, ki se uporablja za štetje obiskovalcev, sej in podatkov o oglaševalski akciji za vpoglede v mesto.

2 leti

_gid

Ta piškotek pomaga Googlu Analytics. Uporablja se za razločno uporabo uporabnikov.

24 ur

_gat

Pomaga Googly Analytics delati. S tem se zmanjša stopnja zahtev, to je omejitev zbiranja podatkov na mestih z visokim prometom.

1 minuta

Piškotki tretjih oseb:

Uporablja se za vsebino, vdelano na spletno mesto, kot so družabni mediji, zemljevidi ali videoposnetki.

Ime piškotka

opis

Trajanje shranjevanja

Nid

Piškotek NID vsebuje enolični identifikator, ki ga Google uporablja za shranjevanje vaših nastavitev, kot so želeni jezik (npr. angleščina), število rezultatov iskanja, ki jih želite prikazati (npr. 10 ali 20) ali ali želite vklopiti Google SafeSeafe Filter in druge informacije.

6 mesecev

sem

Ta piškotek se uporablja za retarget, optimizacijo, poročanje in dodeljevanje spletnega oglaševanja.

2 meseca


Nenehno si prizadevamo izboljšati naše spletne strani in digitalne storitve. V ta namen uporabljamo Google Analytics za analizo anonimnega, združenega vedenja naših uporabnikov. Našemu spletnemu analitičnemu orodju Goole Analytics omogočamo tudi upravljanje piškotkov in mesto piškotkov na tej spletni strani. To statistiko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj. Za več informacij se obrnite na naše varstvo podatkov privacy@suzuki.hu e-poštni naslov.