Sodoben, športen in zelo zabaven.

Ko prvič zagledate SWIFT-a, se zaljubite v njegov sodoben, značilen videz – ko pa se usedete vanj in zaženete motor, resnično vzljubite občutek. SWIFT je namenjen ljudem, ki jih žene strast do vožnje, opazijo podrobnosti in jih ni strah pustiti pečata v mestu.

Sodoben, uporaben, izpopolnjen.

Ko sedete za volan, vas pričakajo čiste, sodobne linije in izpopolnjene podrobnosti, ki naredijo vožnjo udobnejšo in učinkovitejšo. Okrogli merilniki, srednja konzola v obliki pilotske kabine in športen volan v obliki črke D vzbudijo občutek samozavesti, še preden zaženete motor.

 

Sovoznikov predal

USB vtičnica in 12V vtičnica

Odlagalna površina v sredinski konzoli

Dvojno držalo za pijačo spredaj

Odlagalni prostor v potniških vratih spredaj

Žep na zadnji strani voznikovega in sovoznikovega sedeža

Držalo za steklenico zadaj

Držalo za steklenico v potniških vratih zadaj

Samodejna klimatska naprava

Klimatska naprava s preglednim zaslonom in preprostim upravljanjem. Nadzorna plošča klimatske naprave v opremi ELEGANCE nudi intuitivno upravljanje, visokokontrastni LCD zaslon pa zagotavlja odlično preglednost.

Ročna klimatska naprava

Opremi PREMIUM in COMFORT vključujeta ročno klimatsko napravo z enostavnim upravljanjem za preprosto udobje.

Notranje oblazinjenje

Premium, Elegance

Notranje oblazinjenje

Comfort

Pregledni in elegantno oblikovani merilniki

Bleščeči satenasti krom poudarja črno obarvano notranjost vozila in krasi dva glavna analogna merilnika, ki izstopata s svojo elegantno obliko in rdeče-belimi poudarki. Odlično preglednost in športen videz poudarjata glavna merilnika s prikazovalnikom temperature vode in nivojem goriva*, s čimer spominjata na kronografske ure.

 

Večinformacijski barvni zaslon LCD

Napredni večinformacijski 4,2-palčni barvni TFT LCD zaslon, postavljen v središče merilnikov, obvešča voznika z natančnimi in enostavno razumljivimi podatki o stanju in delovanju vozila. Med drugim nudi vozniku grafični prikaz G-sil, moči navora motorja, pospeševanja in zaviranja.

Pogled v notranjost

Pripravljeni na življenje

Ko vozite SWIFT-a, v samem potovanju uživate prav toliko kot na cilju. Pripravite prtljago in se odpravite na pustolovščino z avtomobilom, ki popolnoma ustreza vašemu življenjskemu slogu.
Naj gre za nakupe v mestu ali podaljšan izlet ob koncu tedna, SWIFT vas zapelje tja in nazaj udobno ter v slogu.

Potniška kabina in prtljažni prostor, ki širita možnosti za vašo zabavo

Izdaten prtljažni prostor novega SWIFT-a omogoča, da lahko na pot vzamete več prtljage, zaradi preklopnih zadnjih sedežev (serijsko pri opremi ELEGANCE in PREMIUM) pa vanj spravite tisto, kar potrebujete. Nižja pozicija sedenja zagotavlja veliko prostora v višini glave, številni prikladni odlagalni prostori pa so na dosegu roke.

Zmogljivost, ki jo lahko čutite

Okreten, odziven in razburljiv. Ponuja vse, česar si želite, ko se soočite z razgibanimi ovinki ali široko odprto cesto. DUALJET motor s SHVS blagim hibridnim sistemom je hiter in energetsko učinkovit, krmiljenje z neposrednim odzivom pa vam da občutek nadzora in natančnosti, s čimer vožnja postane izkušnja na višjem nivoju.

Novi 1.2 DUALJET motor z visoko učinkovito porabo goriva

Novi 1.2 DUALJET motor (K12D) ima po dve šobi na vsakem valju za učinkovit izkoristek visokih temperatur. Številne izboljšave prispevajo k visoko učinkoviti porabi goriva: kompresijsko razmerje 13.0; elektronsko vodeno variabilno krmiljenje sistemov VVT (Variable Valve Timing), ki deluje pri različnih kotih ročične gredi in se vključi že pri nizkem številu vrtljajev; oljna črpalka s spremenljivo zmogljivostjo, ki ohranja nizek hidravlični tlak pri nizkih temperaturah motorja; elektronsko vodene šobe za hlajenje batov, ki preprečuje pregrevanje.

 

5-stopenjski ročni menjalnik
Brezstopenjski avtomatski menjalnik (CVT)

Kombinacija kompaktnega motorja in litij-ionske baterije za pomoč motorju

Za še večjo učinkovitost pri porabi goriva SHVS pomaga motorju z lahkim, kompaktnim integriranim zaganjalnik-generatorjem ISG, ki ima funkcijo elektromotorja, in 10 Ah litij-ionsko baterijo z izjemno kapaciteto in močjo. To je optimalni hibridni sistem za kompaktne avtomobile z izjemno uravnoteženostjo, ki omogoča tako učinkovit izkoristek goriva kot učinkovito izrabo prostora. 

 

ALLGRIP AUTO vam nudi svobodo pri vožnji in zagotavlja večjo varnost pri spremenljivih voznih podlagah in vremenskih razmerah

ALLGRIP AUTO je vrhunsko optimiziran sistem štirikolesnega pogona (4WD), ki vozniku pri vsakodnevni vožnji zagotavlja sproščen in varen občutek za volanom tudi na spolzkem cestišču ali zasneženi vozni podlagi. Sistem s pomočjo viskozne sklopke samodejno prenaša navor na zadnji kolesi, ko zazna, da sprednji kolesi izgubljata oprijem s podlago.

 

 

 

 

Vzmetenje za okretno in navdihujočo vožnjo

Sprednje in zadnje vzmetenje omogočata živahno in navdihujočo vozno izkušnjo, povezano z zveznim krmiljenjem in kakovostjo vožnje. Natančno zavijanje, odzivnost in odlična smerna stabilnost naredijo vožnjo s  SWIFT-om izjemno  zabavno.

 

Lahka in rigidna HEARTECT platforma

Gladko ukrivljen okvir poveča čvrstost podvozja. To vozilu prinaša odlične temeljne zmogljivosti, hkrati pa poveča varnost pri trku, saj učinkovito razprši energijo.

 

Poln pametnih tehnologij

Sodoben življenjski slog zahteva sodoben avtomobil – zato je SWIFT opremljen s Suzukijevim sistemom varnostnih tehnologij. Zaradi pametnih tehnologij, ki vam pomagajo pri vožnji ter jo naredijo enostavnejšo in varnejšo, vas ta avtomobil navda s samozavestjo in tako naredi vsako potovanje prijetnejše.

Napredni sistem za zaznavanje nevarnosti

Napredni sistem za zaznavanje nevarnosti pred vozilom z uporabo kombinacije monokularne kamere, laserskega senzorja in milimetrskega radarja (serijsko pri opremi ELEGANCE in PREMIUM)
Ta sistem za zaznavanje nevarnosti pred vozilom uporablja monokularno kamero in laserski senzor, ki sta pritrjena na vetrobransko steklo. Kombinacija monokularne kamere, ki učinkovito zaznava srednje in zelo oddaljene objekte ter pešce in laserskega senzorja, ki odlično zaznava bližnje objekte in še posebej objekte v temi, omogoča delovanje sistema za zaviranje v sili in preprečevanje trka, sistema za opozarjanje na zapuščanje voznega pasu, sistema za samodejno zastiranje dolgih luči, sistema za opozarjanje na vijuganje po voznem pasu in sistema za prepoznavanje prometnih znakov. Sistem uporablja tudi milimetrski radar, ki deluje kot aktivni tempomat za nadzor varnostne razdalje med vozili.

• Sistem za samodejno zaviranje v sili z dvema senzorjema (DSBS) • Sistem za preprečevanje zapuščanja voznega pasu • Sistem za opozarjanje na zapuščanje voznega pasu • Sistem za opozarjanje na vijuganje po voznem pasu • Sistem za samodejno zastiranje dolgih luči • Aktivni tempomat za nadzor varnostne razdalje med vozili (ACC) • Sistem za prepoznavanje prometnih znakov

Napredni sistem za zaznavanje nevarnosti pred vozilom z uporabo milimetrskega radarja (serijsko v opremi COMFORT)
Napredni sistem za zaznavanje nevarnosti pred vozilom uporablja odboj milimetrskega radarja, da zazna razdaljo do vozila spredaj. S tem pomaga vozniku, da se izogne trčenju ali vsaj omili škodo, ki nastane ob trku.

• Radarsko vodeno samodejno zaviranje pred oviro (RBS) • Aktivni tempomat za nadzor varnostne razdalje med vozili (ACC)

* Ko je vozilo opremljeno hkrati z milimetrskim radarjem in kombinacijo monokularne kamere in laserskega senzorja, sta slednja dva namenjena samodejnemu zaviranju v sili in preprečevanju trka, milimetrski radar pa funkciji aktivnega tempomata za nadzor razdalje med vozili.

 

Sistem za samodejno zaviranje v sili z dvema senzorjema (DSBS)*

(serijsko v opremi ELEGANCE in PREMIUM)

Med vožnjo uporablja SWIFT dva senzorja – monokularno kamero in laserski senzor – s pomočjo katerih določa stopnjo tveganja za trk z vozilom spredaj ali pešcem. Ob zaznavanju možnosti trka se vozilo, glede na situacijo, odzove na štiri možne načine.

* Delovanje sistemov za pomoč pri vožnji je omejeno na zmožnost monokularne kamere, laserskega senzorja in milimetrskega radarja, da zaznajo ovire, vozne pasove in prometne znake. Senzorji imajo lahko zaradi vozne površine ali vremenskih razmer težave z delovanjem. Prosimo, da se pri zagotavljanju varnosti ne zanašate zgolj na te sisteme ter vozite odgovorno in varno. Za več podrobnosti se obrnite na lokalne trgovce ali obiščite našo uradno spletno stran suzuki.si.

Radarsko vodeno samodejno zaviranje pred oviro RBS*

(serijsko v opremi COMFORT)

SWIFT med vožnjo uporablja milimetrski radar za zaznavanje vozila spredaj. Ob zaznavanju nevarnosti trka se avtomobil, glede na okoliščine, odzove na štiri možne načine.

* Delovanje sistemov za pomoč pri vožnji je omejeno na zmožnost monokularne kamere, laserskega senzorja in milimetrskega radarja, da zaznajo ovire, vozne pasove in prometne znake. Senzorji imajo lahko zaradi vozne površine ali vremenskih razmer težave z delovanjem. Prosimo, da se pri zagotavljanju varnosti ne zanašate zgolj na te sisteme ter vozite odgovorno in varno. Za več podrobnosti se obrnite na lokalne trgovce ali obiščite našo uradno spletno stran suzuki.si.

 
 
 
 
 
 
 

 

Sistem za preprečevanje zapuščanja voznega pasu*

(serijsko v opremi ELEGANCE in PREMIUM)

Sistem pri hitrosti med 60 in 160 km/h uporablja monokularno kamero, da zazna meje voznega pasu. Če ugotovi, da obstaja velika verjetnost za nenamerno zapustitev voznega pasu, preko elektronskega sistema zavijanja pomaga vozniku, da ohrani vozilo na voznem pasu.

Sistem za opozarjanje na zapuščanje voznega pasu*

(serijsko v opremi ELEGANCE in PREMIUM)

Sistem pri hitrosti 60 km/h ali več spremlja smer vozila in pri nenamerni zapustitvi voznega pasu na to opozori voznika z vklopom opozorilne lučke na armaturni plošči in z vibriranjem volana.

Sistem za opozarjanje na vijuganje po voznem pasu*

(serijsko v opremi ELEGANCE in PREMIUM)

Sistem pri hitrosti 60 km/h ali več spremlja vzorec vožnje in v primeru vijuganja vozila po voznem pasu sproži opozorilo z zvočnim signalom in prižgano lučko na armaturni plošči.

* Delovanje sistemov za pomoč pri vožnji je omejeno na zmožnost monokularne kamere, laserskega senzorja in milimetrskega radarja, da zaznajo ovire, vozne pasove in prometne znake. Senzorji imajo lahko zaradi vozne površine ali vremenskih razmer težave z delovanjem. Prosimo, da se pri zagotavljanju varnosti ne zanašate zgolj na te sisteme ter vozite odgovorno in varno. Za več podrobnosti se obrnite na lokalne trgovce ali obiščite našo uradno spletno stran suzuki.si.

 

Sistem za samodejno zastiranje dolgih luči (High Beam Assist)*

(serijsko v opremi ELEGANCE in PREMIUM)

Sistem pri hitrosti vozila 40 km/h ali več samodejno preklaplja med dolgim in kratkim snopom luči v sprednjih žarometih, odvisno od prisotnosti drugih vozil in osvetlitve okolice.

* Delovanje sistemov za pomoč pri vožnji je omejeno na zmožnost monokularne kamere, laserskega senzorja in milimetrskega radarja, da zaznajo ovire, vozne pasove in prometne znake. Senzorji imajo lahko zaradi vozne površine ali vremenskih razmer težave z delovanjem. Prosimo, da se pri zagotavljanju varnosti ne zanašate zgolj na te sisteme ter vozite odgovorno in varno. Za več podrobnosti se obrnite na lokalne trgovce ali obiščite našo uradno spletno stran suzuki.si.

Aktivni tempomat za nadzor varnostne razdalje med vozili (ACC)*

Aktivni tempomat uporablja milimetrski radar za določanje varnostne razdalje do vozila spredaj in samodejno ohranja izbrano razdaljo med voziloma v skladu z eno izmed treh možnih nastavitev razdalje*.
Ko spredaj ni vozila, sistem ohranja hitrost (med 40 km/h in 160 km/h), ki jo je nastavil voznik.

* Razdalja med vozili je odvisna od hitrosti vozila.

Sistem za nadzor mrtvega kota (BSM)*

(serijsko pri opremi ELEGANCE in PREMIUM)

Dva zadnja bočna radarska senzorja pri hitrosti 15 km/h ali več zaznata vozilo, ki se približuje ali je že v mrtvem kotu in s tem pomagata vozniku. Sistem voznika opozori s prižgano LED ikono v ustreznem stranskem zunanjem ogledalu. Če voznik z utripalkami nakaže spremembo voznega pasu, se poleg utripajoče LED ikone pojavi še zvočni signal.

* Delovanje sistemov za pomoč pri vožnji je omejeno na zmožnost monokularne kamere, laserskega senzorja in milimetrskega radarja, da zaznajo ovire, vozne pasove in prometne znake. Senzorji imajo lahko zaradi vozne površine ali vremenskih razmer težave z delovanjem. Prosimo, da se pri zagotavljanju varnosti ne zanašate zgolj na te sisteme ter vozite odgovorno in varno. Za več podrobnosti se obrnite na lokalne trgovce ali obiščite našo uradno spletno stran suzuki.si.

Sistem za prepoznavanje prometnih znakov*

(serijsko v opremi ELEGANCE in PREMIUM)

Sistem uporablja monokularno kamero za zaznavanje prometnih znakov ob cesti. Ko zazna prometni znak, kot je na primer omejitev hitrosti, ga prikaže na informacijskem zaslonu armaturne plošče in tako opomni voznika, mimo katerih znakov je peljal. Sistem lahko na zaslonu prikaže največ tri prometne znake.

* Delovanje sistemov za pomoč pri vožnji je omejeno na zmožnost monokularne kamere, laserskega senzorja in milimetrskega radarja, da zaznajo ovire, vozne pasove in prometne znake. Senzorji imajo lahko zaradi vozne površine ali vremenskih razmer težave z delovanjem. Prosimo, da se pri zagotavljanju varnosti ne zanašate zgolj na te sisteme ter vozite odgovorno in varno. Za več podrobnosti se obrnite na lokalne trgovce ali obiščite našo uradno spletno stran suzuki.si.

Parkirni senzor zadaj

(serijsko pri opremi ELEGANCE in PREMIUM)

Ultrazvočni senzorji v odbijaču pri vožnji vzvratno zaznajo ovire.
Zvočno opozorilo voznika opozori na razdaljo do ovire.

 
 
 
 

Sistem za opozarjanje na prečni promet zadaj*

(serijsko pri opremi ELEGANCE in PREMIUM)

Pri vzvratni vožnji do hitrosti 8 km/h sistem s pomočjo dveh zadaj nameščenih stranskih radarskih senzorjev pomaga vozniku pri vzvratni vožnji s parkirnega mesta z opozarjanjem na morebitno bližajoče se vozilo z leve ali desne strani. V primeru bližajočega se vozila sistem opozori voznika hkrati z zvočnim opozorilom in grafičnim opozorilom na večinformacijskem zaslonu. To zagotavlja vozniku večjo varnost pri vzvratnem premikanju vozila iz nepreglednega parkirnega prostora.

* Delovanje sistemov za pomoč pri vožnji je omejeno na zmožnost monokularne kamere, laserskega senzorja in milimetrskega radarja, da zaznajo ovire, vozne pasove in prometne znake. Senzorji imajo lahko zaradi vozne površine ali vremenskih razmer težave z delovanjem. Prosimo, da se pri zagotavljanju varnosti ne zanašate zgolj na te sisteme ter vozite odgovorno in varno. Za več podrobnosti se obrnite na lokalne trgovce ali obiščite našo uradno spletno stran suzuki.si.

 
 
 
 

Multimedijska naprava, povezljiva s pametnim telefonom (SLDA)

Naprava vključuje zaslon, občutljiv na dotik, ki nudi preprosto uporabniško izkušnjo, primerljivo uporabi pametnega telefona. Svoj pametni telefon lahko povežete z multimedijsko napravo preko brezžične Bluetooth®* povezave ali USB-kabla ter preko zaslona uporabljate aplikacije pametnega telefona. Multimedijska naprava vključuje tudi radio, kamero za vzvratno vožnjo in navigacijski sistem**
*Bluetooth je registrirana blagovna znamka podjetja Bluetooth SIG, Inc.
**Za podrobnosti glede opreme, ki je na razpolago, si oglejte seznam opreme.

Apple CarPlay
Aplikacija Apple CarPlay omogoča uporabo vaše iPhone mobilne naprave za klicanje, pošiljanje ali prejemanje sporočil ter dostop do glasbenih datotek in navigacije preko glasovne uporabe navidezne pomočnice Siri ali z uporabo zaslona na dotik.

Aplikacija Apple CarPlay je na voljo v državah, navedenih na naslednji povezavi:
http://www.apple.com/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay

*Več informacij in podatek o združljivosti iPhone mobilnih naprav s sistemom Apple CarPlay najdete tukaj:
http://www.apple.com/ios/carplay/
*Apple, Apple CarPlay in iPhone so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah.

Android Auto™

Aplikacija Android Auto™ omogoča uporabo platforme Android v avtomobilu na način, ki je namensko prilagojen uporabi med vožnjo. Zasnovan je tako, da s pomočjo storitev, kot sta Google Maps in Google Play Music, karseda zmanjšuje odvračanje voznikove pozornosti in povečuje njegovo osredotočenost na vožnjo. Prenesite aplikacijo Android Auto na svojo mobilno napravo iz spletne trgovine Google Play*.
 

*Android Auto je na voljo v državah, navedenih na naslednji povezavi:
https://www.android.com/auto/faq/
*Večina telefonov z Android 5.0+ je združljivih s sistemom Android Auto:
https://support.google.com/androidauto/answer/6348019?hl=en&ref_topic=6140477
*Google, Android, Google Play in Android Auto so blagovne znamke družbe Google LLC.

MirrorLink™
Aplikacija MirrorLink preslika programe vašega pametnega telefona na zaslon multimedijske naprave v avtomobilu in omogoča dostop do vsebin pametnega telefona.
 

*MirrorLink™ je združljiv s pametnimi telefoni, navedenimi na naslednji povezavi:
https:// mirrorlink.com/phones
*MirrorLink™ je registrirana blagovna znamka družbe Car Connectivity Consortium LLC.

Paketi opreme


 

_
 

PNEVMATIKE IN PLATIŠČA

 • 175/65R15 + jeklena platišča (polni kolesni pokrovi)
 • Set za popravilo pnevmatik

ZUNANJOST

 • A in B stebriček v črni barvi
 • Odbijači v barvi vozila
 • Črna sprednja maska
 • Vratne kljuke v barvi karoserije
 • Elektromagnetno odpiranje prtljažnika

VIDLJIVOST

 • LED žarometi
 • LED kombinirane zadnje luči
 • Funkcija ‘’Guide me light’’
 • Samodejna nastavitev višine svetlobnega snopa
 • Samodejni vklop žarometov
 • Zelena termoizolacijska zasteklitev
 • Brisalci spredaj: 2 hitrosti + nastavljiv interval + pranje stekla
 • Brisalec zadaj: 1 hitrost + interval + pranje stekla
 • Ohišja zunanjih ogledal v barvi karoserije
 • Električno nastavljiva in ogrevana zunanja ogledala

NOTRANJOST

 • Usnjen 3-kraki volan
 • Upravljanje radia s tipkami na volanu
 • Upravljanje prostoročnega telefoniranja s tipkami na volanu
 • Upravljanje aktivnega tempomata in omejevaleca s tipkami na volanu
 • Volanski obroč nastavljiv po višini
 • Servo volan
 • SHVS indikator
 • 4,2 palčni barvni informacijski zaslon
 • Prikaz zunanje temperature, porabe goriva in predvidenega dosega vozila, povprečne hitrosti, G-sile, pospeševanja in zaviranja
 • Zvočno opozorilo za neugasnjene luči
 • Zvočno in svetlobno opozorilo na nepripet varnostni pas za voznikov in sovoznikov sedež
 • Dekorativni vložki na sprednjih vratih in armaturi

FUNKCIONALNA OPREMA

 • Aktivni tempomat (ACC)
 • Omejevalec hitrosti
 • Električno odpiranje stekel spredaj
 • Daljinsko centralno zaklepanje
 • Ročna klimatska naprava
 • Audio naprava s FM, DAB sprejemnikom, MP3 predvajalnikom in Bluetooth povezavo®
 • USB in AUX-IN priključek
 • 12 V vtičnica

SEDEŽI

 • Po višini nastavljiv voznikov sedež
 • 60:40 deljivo naslonjalo zadnje sedežne klopi
 • Tekstilno oblazinjenje sedežev

PRTLJAŽNI PROSTOR

 • Polica nad prtljažnim prostorom
 • Osvetljen prtljažni prostor

VARNOSTNA OPREMA

 • ABS z EBD
 • ESP®
 • Sistem za zaviranje v sili (RBS)
 • Nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS)
 • Čelni zračni varnostni blazini za voznika in sovoznika
 • Bočne zračne varnostne blazine spredaj
 • Zračne varnostne zavese
 • Možnost deaktiviranja čelne zračne varnostne blazine na sovoznikovi strani
 • Samodejni umik pedala sklopke in zavore v primeru trka
 • Isofix sistem za pritrditev dveh otroških sedežev zadaj
 • LED dnevne luči
 • Tretja zavorna luč
 • Stop Start sistem
 • SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki)
 • Pomoč za speljevanje v klanec
 • Alarmna naprava

Dodatno k paketu serijske opreme COMFORT:
 

PNEVMATIKE IN PLATIŠČA

 • 185/55R16 + lita platišča

VIDLJIVOST

 • Sprednji meglenki
 • Sistem za samodejno zastiranje dolgih luči
 • Dodatno zatemnjena stekla zadaj

FUNKCIONALNA OPREMA

 • Audio naprava s 7 palčnim zaslonom na dotik s povezavo za pametni telefon + kamera za vzvratno vožnjo + DAB + MP3 predvajalnik + Bluetooth®
 • Parkirni senzor zadaj

SEDEŽI

 • Ogrevana sprednja sedeža

VARNOSTNA OPREMA

 • Sistem za samodejno zaviranje v sili z dvema senzorjema (DSBS)
 • Sistem za preprečevanje zapuščanja voznega pasu
 • Sistem za opozarjanje na zapuščanje voznega pasu
 • Sistem za opozarjanje na vijuganje po voznem pasu
 • Sistem za prepoznavanje prometnih znakov
 • Sistem za nadzor mrtvega kota (BSM)
 • Sistem za opozarjanje na prečni promet zadaj
 

 

Dodatno k paketu serijske opreme COMFORT in PREMIUM:
 

PNEVMATIKE IN PLATIŠČA

 • 185/55R16 + polirana lita platišča

VIDLJIVOST

 • Električno poklopna zunanja ogledala
 • Ohišja zunanjih ogledal z vgrajenim smernikom

NOTRANJOST

 • Volanski obroč, nastavljiv po višini in globini

FUNKCIONALNA OPREMA

 • Električno odpiranje stekel spredaj in zadaj
 • Sistem zagona motorja brez ključa
 • Avtomatska klimatska naprava
 • Audio naprava s 7 palčnim zaslonom na dotik s povezavo za pametni telefon + kamera za vzvratno vožnjo + DAB +  MP3 predvajalnik + Bluetooth® + Navigacija
 • Dodatna zvočnik spredaj
 

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

PRAVILNIK O PIŠKOTKIH

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletna stran uporablja, da bi bila vaša izkušnja še učinkovitejša. Vrsta piškotka shranjuje uporabnikovo spletno dejavnost, ki omogoča prilagajanje spletnega mesta. Druga pogosta vrsta piškotka je sejni piškotek. Ti piškotki pošiljajo informacije strežniku spletnega mesta. Piškotki seje niso shranjeni v vašem brskalniku.

Če želite več informacij, obiščite te strani:

Zakaj je to dobro za uporabnika?

Uporaba in izkušnja številnih internetnih storitev je odvisna od piškotkov. Lahko se na primer preprosto prijavi v vmesnik, zaščiten z geslom, ali dostopa do prilagojene vsebine v spletu.

Piškotke uporablja Suzuki na spletnih straneh suzuki.si in spletnih storitvah.

Da bi zagotovili najvišjo možno kakovost delovanja naših spletnih strani in izboljšali uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke na spletnih straneh in storitvah Suzuki Madžarske. Piškotek lahko kadarkoli izbrišete iz računalnika ali pa brskalnik nastavite tako, da onemogoči uporabo piškotkov. Vendar pa s prepovedjo uporabe piškotkov priznavate, da stran brez piškotkov ne bo v celoti delovala. Če želite informacije o uporabi piškotkov v pravilnikih o zasebnosti, kliknite  tukaj.

Piškotki tretjih oseb

Naša spletna mesta lahko vsebujejo informacije tretjih oseb ali ponudnikov oglaševalskih storitev, ki niso povezani z upravljavcem podatkov. Te tretje osebe lahko v računalnik uporabnika postavijo tudi piškotke, spletne odajalnike ali uporabljajo podobne tehnologije za zbiranje informacij, da uporabniku pošljejo sporočilo o oglaševanju v povezavi z lastnimi storitvami. V takih primerih obdelavo urejajo zahteve za varstvo podatkov, ki jih določijo te tretje osebe.

Nastavitve za piškotke v brskalnikih.

Uporabo piškotkov (coockies) lahko nastavijo ročno vsi uporabniki. Vse dane piškotke je mogoče izbrisati ali preprečiti oglaševanje z ustreznimi nastavitvami. Te nastavitve lahko nastavite za naslednje brskalnike tako, da sledite navodilom na navedeni povezavi.

 
 

 

Osnovni piškotki:

Brez njih spletna stran ne deluje pravilno. Ni jih mogoče izklopiti in običajno delovati v skladu z zahtevami kamel na spletni strani, kot so na primer nastavitev zasebnosti, prijava ali izpolnjevanje obrazcev.

Ime piškotka

opis

Trajanje shranjevanja

CAKEPHP

Ime piškotka seje za stran.

5 dni

PHPSESSID

Shranite preprosto sporočilo, ko pošljete obrazec, ki ga je mogoče prikazati na drugi strani.

 

Ko zaprete brskalnik

cookieconsent_status

Spremlja, ali je uporabnik že sprejel uporabo piškotkov na tej spletni strani.

2 leti

 

Piškotki uspešnosti:

Vaša naloga je spremljati delovanje brskalnika in s tem izboljšati informacije in storitve.

Ime piškotka

opis

Trajanje shranjevanja

.ga

Piškotek pomaga Googly Analytics. Namen razločevanja uporabnikov je naključno dodeljevanje identifikacijske številke uporabnikom. To je vključeno v vse zahteve strani na tem spletnem mestu, ki se uporablja za štetje obiskovalcev, sej in podatkov o oglaševalski akciji za vpoglede v mesto.

2 leti

_gid

Ta piškotek pomaga Googlu Analytics. Uporablja se za razločno uporabo uporabnikov.

24 ur

_gat

Pomaga Googly Analytics delati. S tem se zmanjša stopnja zahtev, to je omejitev zbiranja podatkov na mestih z visokim prometom.

1 minuta

Piškotki tretjih oseb:

Uporablja se za vsebino, vdelano na spletno mesto, kot so družabni mediji, zemljevidi ali videoposnetki.

Ime piškotka

opis

Trajanje shranjevanja

Nid

Piškotek NID vsebuje enolični identifikator, ki ga Google uporablja za shranjevanje vaših nastavitev, kot so želeni jezik (npr. angleščina), število rezultatov iskanja, ki jih želite prikazati (npr. 10 ali 20) ali ali želite vklopiti Google SafeSeafe Filter in druge informacije.

6 mesecev

sem

Ta piškotek se uporablja za retarget, optimizacijo, poročanje in dodeljevanje spletnega oglaševanja.

2 meseca


Nenehno si prizadevamo izboljšati naše spletne strani in digitalne storitve. V ta namen uporabljamo Google Analytics za analizo anonimnega, združenega vedenja naših uporabnikov. Našemu spletnemu analitičnemu orodju Goole Analytics omogočamo tudi upravljanje piškotkov in mesto piškotkov na tej spletni strani. To statistiko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj. Za več informacij se obrnite na naše varstvo podatkov privacy@suzuki.hu e-poštni naslov.